a

VERTALING NEDERLANDS DEENS

Uw vertaling Nederlands Deens wordt bij scandinavie-vertalingen.nl op deskundige wijze verzorgd
Scandinavie-vertalingen.nl is het juiste adres voor een vakkundige vertaling Nederlands Deens. Scandinavie-vertalingen.nl is volledig gespecialiseerd in vertalingen vanuit en naar de Scandinavische talen. De vertaling Nederlands Deens van al uw bedrijfsgerelateerde documenten, zoals websites, brochures, handleidingen en overeenkomsten is bij ons daarom in vertrouwde handen.

 

Wij gaan als volgt te werk bij de vertaling Nederlands Deens van uw teksten
Alle bij ons netwerk aangesloten vertalers Nederlands Deens zijn native speaker van het Deens, zijn gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden (juridisch, medisch, technisch, financieel, enz.) en beheersen zowel het Deens als het Nederlands uitstekend.

 

Bij de keuze voor een vertaler Nederlands Deens uit ons netwerk, laten wij ons met name leiden door de aard van de te vertalen tekst. Gaat het bijvoorbeeld om een technische handleiding of productspecificatie, dan laten wij uw vertaling Nederlands Deens alleen door een ervaren technisch vertaler Nederlands Deens verzorgen. Naast technisch vertalers beschikken wij ook over medisch, financieel en juridisch vertalers Nederlands Deens. Daarnaast beschikken wij over vertalers die geheel zijn gespecialiseerd in wervende documenten, zoals teksten voor websites, flyers of brochures. Uw vertaling Nederlands Deens wordt bij ons dus altijd door een ervaren specialist verzorgd. Na de vertaling Nederlands Deens van uw document laten wij de tekst altijd nog controleren door een tweede vertaler op zaken als grammatica, spelling, volledigheid en terminologie. Dit is de zogenaamde correctie- of revisiefase. Bij scandinavie-vertaling bent u dus altijd verzekerd van een hoogwaardige vertaling Nederlands Deens die klaar is voor gebruik.

 

Een beëdigde vertaling Nederlands Deens van uw document
Vrijwel al onze vertalers Nederlands Deens zijn beëdigd en hebben derhalve de bevoegdheid om een beëdigde vertaling Nederlands Deens af te geven.


Een beëdigde vertaling Nederlands Deens heeft u meestal nodig voor officiële documenten, zoals paspoorten, verklaringen omtrent het gedrag, geboorteakten, akten van ongehuwdheid, notarisstukken, koopakten, testamenten, statuten en documenten van andere officiële instanties (onderwijsinstellingen, Kamer van Koophandel, rechterlijke macht).

 

Bij een beëdigde vertaling Nederlands Deens verklaart de vertaler dat het vertaalde Deenstalige document een waarheidsgetrouwe en volledige weergave is van het oorspronkelijke Nederlandstalige document.

 

Vraag nu een offerte aan voor een vertaling Nederlands Deens 

Klik hier als u nu een offerte wilt aanvragen voor een vertaling Deens Nederlands van uw document.

Wilt u meer weten over ons vertaalbureau, onze werkwijze, ons specialisaties, onze levertermijnen en tarieven voor een vertaling Nederlands Deens, klik dan hier.Vertaalbureau Noors
Vertaalbureau Fins
Vertaalbureau Zweeds
Vertaalbureau Deens
Vertaling Fins Nederlands
Vertaling Nederlands Fins
Vertaling Noors Nederlands
Vertaling Nederlands Noors

Vertaling Zweeds Nederlands
Vertaling Nederlands Zweeds
Vertaling Deens Nederlands
Vertaling Nederlands Deens