a

VERTAALBUREAU NOORS

 

Welkom op de vertaalsite van ons vertaalbureau Noors!
Zit u verlegen om een vertaalbureau dat een professionele vertaling vanuit of naar het Noors kan verzorgen, dan bent u op scandinavie-vertalingen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde en professionele vertalers die uw documenten vanuit het Nederlands, Duits of Engels omzetten in het Noors (en vice versa).
 

Vertaalbureau Noors: hét adres voor professionele vertalingen naar het Noors
Het vertaalbureau Noors verzorgt op deskundige wijze vertalingen Nederlands-Noors, Engels-Noors of Duits-Noors van al uw zakelijke documenten. Het vertaalbureau Noors werkt uitsluitend met native speakers van het Noors. Alle vertalingen in het Noors worden gereviseerd door een tweede vertaler (in de zogeheten revisiefase). Het vertaalbureau Noors levert u dus altijd een vertaling in het juiste register, vrij van taalfouten,  interpretatiefouten en spelfouten en met gebruik van de juiste terminologie.

 

Uiteraard biedt het vertaalbureau Noors ook vertalingen vanuit het Noors
Ook voor vertalingen Noors-Nederlands of Noors-Engels kunt u terecht bij ons vertaalbureau Noors. In geval van Noors-Nederlands zet ons vertaalbureau Noors native speakers in van het Nederlands. Heeft u een vertaling Noors-Engels nodig, dan leggen we de opdracht voor aan een native speaker van het Engels. Opnieuw geldt dat elk document na vertaling intern wordt gecontroleerd door een revisor. Het eindproduct dat wij leveren is dus vrij van taalfouten en gereed om voor professionele doeleinden te worden aangewend.

 

Tarieven vertaalbureau Noors
De tarieven van het vertaalbureau Noors gaan uit van het aantal woorden in de brontekst (= het door u aangeleverde document). Voor vertalingen in het Noors en vice versa brengt het vertaalbureau Noors een standaard woordtarief in rekening van € 0,28. Als u de tekst niet op korte termijn nodig heeft, biedt het vertaalbureau Noors een non-urgentiekorting van € 0,02 per woord. Hebt u de tekst juist extra snel nodig, dan hanteert het vertaalbureau Noors een spoedtoeslag van € 0,05 per woord bovenop het standaard woordtarief.

 

Specialisaties vertaalbureau Noors
Het vertaalbureau Noors levert vertalingen op uiteenlopende gebieden: Europese Unie (wet- en regelgeving), techniek, financiën, IT, medisch-farmaceutisch, natuur & milieu, wetenschap en teksten van wervende en commerciële aard. Voor elk van deze disciplines biedt het vertaalbureau Noors toegang tot een pool van gespecialiseerde vertalers. U kunt er dus van op aan dat uw vertaling is opgesteld in de juiste stijl en met gebruikmaking van relevant vakjargon.

 

Nadere informatie over het vertaalbureau Noors
Als u een offerte bij het vertaalbureau Noors wilt aanvragen, kunt u uw aanvraag online indienen: klik hier.

Wilt u meer informatie over ons vertaalbureau Noors, tarieven, specialisaties en levertermijnen, klik dan hier.

 

 

Vertaalbureau Zweeds
Vertaalbureau Deens
Vertaling Nederlands Noors
Vertaling Noors Nederlands
Vertaling Nederlands Zweeds
Vertaling Zweeds Nederlands
Vertaling Nederlands Deens
Vertaling Deens Nederlands
Vertaling Nederlands Fins
Vertaling Fins Nederlands
Vertaalbureau Fins
Vertaalbureau Noors