a

VERTAALBUREAU DEENS

 

Vertaalbureau Deens: voor een goede service en een uitstekende kwaliteit
Wij heten u van harte welkom op de website van scandinavie-vertalingen.nl. U kunt het volgende van ons vertaalbureau Deens verwachten: een professionele vertaling van uw documenten vanuit of naar het Deens, een snelle levering en uitstekende dienstverlening, zoals terminologiebeheer en juridisch advies in geval van beëdigde vertalingen. Bij ons vertaalbureau Deens werken wij uitsluiten met ervaren native speakers van de doeltaal.

Elk van de vertalers die bij ons vertaalbureau Deens zijn aangesloten, heeft een uitstekende staat van dienst als professioneel vertaler.

 

De tariven en levertermijnen van ons vertaalbureau Deens
Ons vertaalbureau Deens hanteert een interessante tarievenstructuur, waarbij de tarieven zijn gekoppeld aan de gewenste levertermijn van de vertaling. Zo hanteren wij een non-urgentietarief, een middentarief en een urgentietarief. Heeft u op stel en sprong een vertaling vanuit of naar het Deens nodig, dan geldt ons urgentietarief. Als er wat meer speling is, hanteren we een schappelijk middentarief. En mocht u vrij ruim zitten in uw tijd, dan kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk non-urgentietarief.

Zo bent u bij ons vertaalbureau Deens steeds verzekerd van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Mail of bel het vertaalbureau Deens voor een snelle gespecificeerde offerte! 
U kunt eenvoudig een offerte aanvragen bij ons vertaalbureau Deens. Wat wij nodig hebben om een offerte uit te brengen is het document dat vertaald dient te worden. Na ontvangst van uw document analyseren we het op omvang en inhoud. De projectmanagers van ons vertaalbureau Deens stellen op basis daarvan - en natuurlijk op basis van uw wensen qua levertermijn -  een offerte op die in de meeste gevallen nog dezelfde dag in uw mailbox zal verschijnen.

Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen, gaat het vertaalproces van start en bevestigen wij u per e-mail de levertermijn.

 

Vertaalbureau Deens: ook voor vertalingen in het Nederlands of Engels!
Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst met de vertaling van Deenstalige stukken naar het Nederlands of Engels.

 

Vertaalbureau Deens: meer informatie / offerte aanvragen
Wilt u een offerte aanvragen bij ons vertaalbureau Deens, klik dan hier.

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u vooraf wat meer weten over de tarieven, levertermijnen, specialisaties en gespecialiseerde dienstverlening van ons vertaalbureau Deens, klik dan hier voor een rondleiding.


Vertaalbureau Noors
Vertaling Nederlands Noors
Vertaling Noors Nederlands
Vertaling Nederlands Zweeds
Vertaling Zweeds Nederlands
Vertaling Nederlands Deens
Vertaling Deens Nederlands
Vertaling Nederlands Fins
Vertaling Fins Nederlands
Vertaalbureau Fins
Vertaalbureau Zweeds
Vertaalbureau Deens